Saboteur al Maury

Way to Go (Us Ar) x Savabien al Maury (Ar) par Kesberoy (Ar)

Hongre

Arabe

Bai

Né(e) le 05/05/2005

Palmarès

2018 / COSTAROS / Internationale CEI *** 160 km – 2 / 22 (Olga Melissa Marcelli)
2017 / TARTAS / Internationale CEI ** 120 km – 9 / 52 (Olga Melissa Marcelli)
2016 / TARTAS / Internationale CEI ** 120 km – 21 / 50 (Nicolas Ballarin)
2013 / RAMBOUILLET / Internationale CEI *** 160 km – 1 / 19 (Virginie Atger)
2013 / FONTAINEBLEAU / Internationale CEI ** 130 km – 20 / 74 (Virginie Atger)
2012 / MONPAZIER / Internationale CEI ** 126 km – 33 / 72 (Aurélie Parraud)
2012 / MIRANDE / Internationale CEI * 90 km – 21 / 46 (Angel Lazes)

® Haras du Maury